Meetrainen bij andere clubs

Meetrainen bij andere clubs

Als lid van FC Amsterdam is het niet toegestaan om in het lopende seizoen mee te trainen bij andere amateurclubs*. Dat is pas toegestaan vanaf 1 april van het lopende seizoen.

Daarvoor hanteren wij de volgende richtlijnen:
  • Meetrainen mag bij max. 2 verschillende clubs.
  • Er mogen geen trainingen worden gemist van het eigen team.
  • De HJO geeft schriftelijk (!) toestemming voor de trainingen bij andere amateurclubs.
  • Trainen bij andere clubs mag vanaf 1 april van het lopende seizoen, niet eerder.

Bij het overtreden van deze richtlijnen zal een lid per direct zijn plek verliezen uit het selectieteam waar hij/zij deel van uitmaakt. Het verstoren van het teamproces is erg vervelend voor de spelers die wel graag lid wil blijven van FC Amsterdam.

Als je een keuze hebt gemaakt om FC Amsterdam te verlaten, dan dien je je op tijd (uiterlijk 30 april) via de volgende pagina uit te schrijven: https://www.fc-amsterdam.nl/291/over--en--of-uitschrijven/

*Er zijn altijd uitzonderingen zoals verhuizing e.d. voor meer infomatie neem contact op via hjo@fc-amsterdam.nl 

Richtlijnen meetrainen BVO

De Jeugdopleiding van FC Amsterdam stimuleert spelers om stappen te maken die goed zijn voor hun voetbalontwikkeling. Voor het meetrainen bij een BVO hanteren wij de volgende richtlijnen:

  • De club in kwestie zal een schriftelijk (= email) verzoek tot meetrainen moeten indienen bij de Hoofd Opleidingen van FC Amsterdam; deze is te bereiken via hjo@fc-amsterdam.nl
  • Het maximaal activiteiten per BVO is 3 trainingen en 1 wedstrijd. Wij zijn van mening dat - in combinatie met de externe scouting - dit voldoende is om tot definitief uitsluitsel te komen.
  • Indien een speler is aangenomen bij een BVO zullen partijen onderlinge afspraken maken om deze overgang zo soepel als mogelijk te laten verlopen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!