Parkeren (bezoekers)

Parkeren (bezoekers)

Beste bezoeker,

Als u FC Amsterdam bezoekt is het misschien goed om te weten dat de parkeersituatie misschien niet zo is als bij uw eigen vereniging. Ons parkeerterrein wordt ter beschikking gesteld door de gemeente aan onze leden en dat maakt parkeren voor bezoekers helaas niet mogelijk.

U kunt, als bezoeker, in de directe omgeving parkeren in de wijk Strandvliet. U kunt hiervoor het adres: Boris Pasternakstraat 399, 1102 TD te Amsterdam gebruiken. Het is vanaf deze locatie ongeveer 400 meter lopen naar het sportpark.
Let op: Betaald parkeren: €1,40 per uur, ma-zo: 09.00-21.00uur en zo: 12.00-21.00uur.

Parkeren bij het naastgelegen golfterrein is niet toegestaan! Parkeert u hier toch dan volgt een boete van de politie. Bij evenementen in de Amsterdam Arena of Ziggo Dome is het gebied waarin FC Amsterdam ligt niet bereikbaar, per auto. Kijk op http://www.arenapoort.nl/kalender/ voor alle data waarop deze evenementen plaatsvinden.

Meer informatie
Uiteraard hopen wij dat u niet te veel last ondervindt van deze situatie. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat uw teams, en die van ons, met groot plezier kunnen blijven voetballen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze website: www.fc-amsterdam.nl. Voor eventuele afgelastingen kijkt u op www.voetbal.nl.

Heeft u nog vragen of aan- of opmerkingen, dan kunt u een mail sturen naar:
sec@fc-amsterdam.nl. We proberen dan zo spoedig mogelijk te reageren
.
Onze excuses voor het geval u toch ongemak mocht ervaren. Wij zien u graag op ons sportpark!

Met vriendelijke groet,
Het wedstrijdsecretariaat van FC Amsterdam
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!