Algemeen

Algemeen

Locatie
FC Amsterdam bevindt zich op Sportpark de Nieuwe Kern, gelegen in Amsterdam. FC Amsterdam rekent zich rijk met buren als de Amsterdam Arena, sportpark ‘De Toekomst’, de Ziggo Dome, Endemol en de Amsterdamse Poort.

Accomodatie FC Amsterdam

FC Amsterdam heeft de beschikking over een sportcomplex met 2,5 speelvelden, een kantine (K) en een eigen parkeerplaats (PP). 

Kantine (K)
De kantine van FC Amsterdam is bestemd voor leden en bezoekers

 

Parkeerplaats (P)

FC Amsterdam beschikt over een eigen parkeerplaats die alleen toegankelijk is voor leden en relaties. Tijdens evenementen in de Amsterdam Arena en Ziggo Dome is onze parkeerplaats niet bereikbaar zonder parkeertag van FC Amsterdam. Leden en ouders/ verzorgers van leden kunnen een parkeertag aanvragen via het parkeerformulier. De parkeertags zijn persoonlijk en  worden gekoppeld aan het kenteken van de opgegeven auto. Bezoekers kunnen in de nabije omgeving van FC Amsterdam (betaald) parkeren op de terreinen van bv Borchland, Amsterdam Arena of in de wijk Strandvliet. 

 

Speelvelden (1,2 en 3)

De 2 kunstgrasvelden (veld 1 en veld 2) zijn ontworpen om met standaard schoeisel te kunnen spelen. Daarom adviseert FC Amsterdam om deze velden te bespelen met  voetbalschoenen met een vaste (plastic) nop. Voetbalschoenen voorzien van stalen noppen zijn verboden op de kunstgrasvelden van FC Amsterdam.  Op het natuurgras (veld 3) zijn stalen noppen wel toegestaan)

Op alle velden geldt dat deze alleen toegankelijk zijn voor spelers en trainers. Ouders/ verzorgers en andere belanghebbenden morgen de velden van FC Amsterdam tijdens trainingen en wedstrijden niet betreden en kunnen achter de omheining de trainingen of wedstrijden bekijken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!